Sky : Hockesberghe’s Walc Always Lyrics

         Reu                                                                          

         Geboren 6-12-2009

         Geboorteplaats Wehl, Nederland

         Overleden  05- 09-2017

 

Sky was een grote reu (73 cm schofthoogte), erg sterk, een beer van een hond. Qua bouw was hij de ideale Old English Sheepdog. Hij was enorm zelfverzekerd en had een kalm, maar lief karakter. Hij ging voor kleine hondjes en kinderen op de grond liggen om zich klein voor hen te maken. Hij vond het heerlijk om buiten te liggen, zowel in de winter als in de zomer. Hij had een bloedhekel aan water. Wilde eigenlijk niet wandelen als het regende. Hij sprong dan ook over de plassen heen of liep er om heen.

Hij was echt de baas thuis. Hij was totaal niet dominant, maar als Blade te ver ging dan legde hij Blade op zijn rug. Waarmee hij wilde laten zien tot zover en niet verder. Verder konden ze goed met elkaar overweg

Hij vond het heerlijk om door anderen aangehaald te worden. Hij vond vuurwerk niet leuk. Hij was er niet bang voor, maar was blij als oud en nieuw weer over was.

En nadeel was dat hij sokken en boxershorts at. Dit is hem bijna fataal geworden op 5 jarige leeftijd. Hij liep verder fantastisch aan de riem, maar met los lopen luisterde hij niet altijd.

Helaas moesten we al vroeg afscheid van hem nemen.