Kennelnaam/ logo

 

Op 22-05-2019 hebben we onze kennelnaam aangevraagd. We hebben deze op 29 augustus 2019 toegewezen gekregen. We waren helemaal blij. Nu konden we aan onze hobby gaan werken. Fokken van het ras Old English Sheepdog. De start was er.

 

Onze kennelnaam is: From Bobbers Love Of Beauty.

We hebben deze naam bedacht, zoals de gevierde uitspraak van Plato: “Schoonheid is zichtbaar geworden liefde”.

Dit verwijst wel naar hoe mooi, gewoon en puur een Old English Sheepdog kan zijn, Dat uit zich dan naar de liefde die we voor hen voelen. Psychiater Dirk de Wachter heeft ooit in een interview gezegd ”Liefde is schoonheid zien in het gewone”. Onze honden worden met shows altijd wel helemaal mooi gemaakt c.q. opgekamd, maar de schoonheid zit bij hen vooral van binnen.

Schoonheid is ook het gevoel van innerlijke uitstraling van o.a. een dier en dat straalt een Old English Sheepdog ook uit.

Letterlijk is de tekst Van Bobbers (Bobtails) Liefde Of Schoonheid

Naarmate de liefde voor een Old English Sheepdog steeds meer in ons groeit, zal ook de schoonheid groeien, want dat gebruik je tijdens en in het verzorgen van een Old English Sheepdog.

 

De kennelnaam was er en nu het logo,

In het Logo hebben we de liefde neergezet in de vorm van een hart, maar ook door onze eerste 2 honden Sky en Blade in te verwerken, want met hun is de liefde begonnen voor de schoonheid van het ras,

Onze zoon Joey heeft eerst een ruwe schets gemaakt. Dat vonden we al erg mooi en waren we heel blij mee. Tenslotte hebben we Charlotte van Wauwe benaderd of zij deze verder wilde uitwerken in hoe wij het wilden hebben en dat heeft ze fantastisch gedaan.

In dit logo zit ook alles in hoe wij het voelen.