Blade: Hockesberghe’s Walc Angel Eye

            Reu

           Geboren 6-12-2009

           Geboorteplaats Wehl, Nederland

           Overleden 30-10-2019

 

Blade was een clown. Als wij thuiskwamen en hij was heel blij, dan lachte hij. Dat was zo mooi om te zien. Hij zat ook altijd graag op stoelen en als het even kon dan lag hij op tafel.

Hij was heel atletisch, wat aan de lange kant maar mooi genoeg om geshowd te worden. Hij vond het heerlijk om met de voorpoten op schoot te hangen en dan geknuffeld te worden. Hij hield enorm van knuffelen, was zeer aanhankelijk.

Hij was soms wat dominant naar andere honden, maar had wel een lief karakter.

Blade was niet zelfverzekerd en liet Sky eerst op nieuwe dingen afgaan. Als dat goed ging dan kwam hij ook. Blade was slim. Hij was altijd waar de mensen waren. Hij ging niet vaak alleen buiten liggen. Hij wilde bij de mensen zijn.

Blade vond alles leuk. Spelen met de sproeier waar water uit kwam en dan heerlijk nat worden. Hij was niet bang voor vuurwerk. Hij wilde altijd het vuurwerk uit de lucht vangen dan sprong hij heel hoog als er vuurwerk de lucht in ging.

Hij dacht dat hij thuis de baas was, maar als puntje bij paaltje kwam dan zaten we met hem bij de dierenarts met een gat in zijn kop of zijn ooglid gescheurd.

Ook van hem moesten we te vroeg afscheid nemen.